EPS-Værktøjer

Lige siden EPS kom på markedet har W. Olsen & Søn A/S været med til fremstillingen af forme og leverer i dag færdige værktøjer til mange EPS fabrikker over hele verden. Vi fremstiller alle typer for værktøjer til ESP og EPP og vores store fræsekapacitet betyder, at der er næsten ingen begrænsninger for størrelsen af forme.

Vi har specialiseret os i fremstillingen af ESP og EPP værktøjer og fremstiller komplekse forme til bl.a. transportbranchen, cateringindustrien og autoindustrien. Grundet vores mange års erfaring kan vi producere værktøjer af højeste kvalitet og samtidig tilbyde vores kunder hurtig levering.

Hos W. Olsen & Søn A/S indgår vi altid i et tæt samarbejde med vores kunder og opbygger formene i netop den udformning, som vores kunder ønsker.

Vi kan modtage alle typer af CAD-filer og kan derfor levere alle typer af forme med præcis de detaljer, logoer speciel udstyr m.m. som vores kunder ønsker.

EPP-værktøjer

Inden for EPP-værktøjer indgår vi, i et tæt samarbejde med vores kunder, og ud fra kundens ønske, opbygges formene i netop den udformning som ønskes.

Vi kan modtage alle typer af CAD-filer.

Vi har specialiseret os på dette område, vi fremstiller komplekse forme, til transportbranchen, catering, autoindustrien mm.

Vores fræsekapacitet giver os mulighed for store emner, der er næsten ingen begrænsninger for størrelsen af forme.

KEP