EPS- og EPP-værktøjer - W-olsen.com
15700
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15700,page-child,parent-pageid-15376,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

EPS- og EPP-værktøjer

EPS-værktøjer

W. Olsen & Søn har siden EPS kom frem på markedet, været med til fremstilling af forme, og leverer i dag færdige værktøjer til mange EPS fabrikker i Vesteuropa.

Det er vores erfaring i dag at kvalitet og leveringstid er vigtig, derfor indgår vi i et tæt samarbejde med vores kunder, og ud fra kundens ønske, opbygges formene i netop den udformning og kvalitet, samt med det udstyr, der for kunden er optimalt.

Vi er kan leverer alle typer af forme, og med de detaljer, logoer speciel udstyr mm.som kunden ønsker.

EPP-værktøjer

Det er også her vores erfaring i dag er at kvalitet og leveringstid er vigtig, derfor indgår vi også her i et tæt samarbejde med vores kunder, og ud fra kundens ønske, opbygges formene i netop den udformning og kvalitet ,samt med det udstyr, der for kunden er optimalt.

Dette er et område, hvor vi virkelig har specialiseret os. Vi fremstiller komplekse forme i samarbejde med leverandører til transportbranchen, catering,autoindustrien mm. Vi udvikler hele tiden nye løsninger til f.eks. udtræk på cykelhjelme og auto-dele.

Da vores fræsekapacitet giver mulighed for store emner, er der næsten ingen begrænsninger for størrelsen af forme. Endvidere udgør EPP-værktøjer en stor del af vores eksport.

Kontakt os for at høre nærmere om hvordan vi kan hjælpe jer. Vi giver selvfølgelig også gerne et uforpligtende tilbud.